Fjällpepp – Åre och Hemavan

Sommaren närmar sig med stormsteg och jag har två roliga weekendresor inbokade att jobba på också. Precis som förra året åker jag med Systrar i bergen till Hemavan och nytt för i år är att jag även är med på en resa till Åre nu i juni. Det finns såklart information på hemsidan Systrar i bergens sommarresor 2017 men jag tänkte visa er lite av mina minnen från tidigare resor.

Åre i juni

Ny destination för min del men jag var där förra juni och i januari samt kommer hinna vara där en sväng innan vår resa också. Är superpeppad på att få uppleva mer av Åre sommartid, just precis det var vad jag längtade efter när jag åkte hem förra juni och mest hade sett insidan av Holiday club och det närmaste området kring byn.

img_7727Här står jag och tittar ut från balkongen på holiday club förra juni

Hemavan systrar i bergen sommar (1 of 1).jpgSolnedgång över Åresjön i juni

1050_4e9a5586I den här fantastiska yogasalen har jag yogat i januari i år och nu i juni är det min tur att få hålla en klass där. Det känns helt oroligt fantastiskt roligt! Bilden är lånad från Holiday club Åre

Åresresan står det även om på holiday clubs hemsida och där finns även bokningslänk.

Hemavan i augusti

Kärt återseende av systerbyn till min mitt kära Ammarnäs. Däremellan ligger vindelfjällens naturreservat och det är där jag haft min lekplats när det kommer till allt som har med fjäll att göra och det är också det vi utforskar på vår resa. Vi springer, vandrar, cyklar och så förstås yoga, som jag har äran att hålla. Bara några få platser kvar så är det någon som är sugen så hör av er! Flyg från Umeå eller sällskapa med mig i bil/buss från Umeå.

Hemavan systrar i bergen sommar (1 of 3)
Älskade vindelfjällen, hur många gånger har jag tittat på den här kartan?

IMG_9265.JPGMountainbike, jag är en glad nybörjare som verkligen börjat uppskatta det! 

Hemavan systrar i bergen sommar (3 of 3)Kvällsfika

IMG_9333Dricka i fjällbäck

Foto 2016-08-05 10 18 48.jpgVi sprang heli run eller heli-trail på Kungsleden

Hemavan systrar i bergen sommar (1 of 1).jpgKära kungsleden – snart ses vi igen

4 reaktioner till “Fjällpepp – Åre och Hemavan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s