En bättre fredag 

Vilken bra fredag jag haft, knappt suttit på ändan en sekund och ändå (kanske just därför) är jag full av energi.

Började dagen med ett pass tröskelintervaller på strandpromenaden i morgonsol. Helt ärligt vet jag inte om jag kör tillräckligt nära tröskeln men det är ett upplägg som passar mig just nu iallafall. Jag kollar bara på pulsen och låter kroppen gå i det tempo den vill men med bra teknik. Efteråt är jag trött men inte dödsslut och pigg i hjärnan och peppad på en effektiv dag.

Den här dagen var ovanligt bra på jobbet. Den började med en föreläsning med Stefan Söderfjäll ”to team or not to team”, en riktig inspirationsinjektion med temat hur vi jobbar i grupp. Mycket referenser till idrott och det gillar ju jag.

På lunchen cyklade jag över till Gammlia och kollade på skid-SM och såg finalerna av team sprint. Hanna Falk spurtade ifrån Charlotte Kalla mot slutet och Teodor Pettersson var rätt överlägsen hela loppet. Underbart solsken! Vårvintern är nog min favoritårstid, med risk för att jag säger det snart igen om någon annan årstid. Jag gillar variation helt enkelt.

Eftermiddagen stökade jag undan på kontoret och så fick vi prova VR-glasögon som en kollega hos oss jobbar med (hur coolt jobb?) och det är lustigt hur kroppen reagerar automatiskt och intuitivt. När jag var mitt inne i VR-filmen så var jag plötsligt på en basketplan och en snubbe á la Michael Jordan dribblade emot mig. Fast jag ju förstod att jag kunde stå kvar utan att det skulle hända nåt så reagerade kroppen intuitivt och jag gjorde exakt som jag gjort på basketplanen ca tio tusen ggr, och hoppade rakt in i en stol. Som tur var inte så hårt.

Slutade lite tidigare och cyklade ner på after work-yoga, perfekt avslutning på en arbetsvecka. På väg hem kilade jag in på MVG-gallerian till WESC där Rivia sports har rea i helgen och fyndade ett par tajts med matchande top. Mörkblågrå metallic, det hade jag inte trott om mig själv men grymt sköna och så snygga att jag tror jag kanske kommer ha dem på jobbet. Precis som det är tänkt med Rivias kläder, street life och träning flyter ihop och man kan vara bekväm och snygg hela tiden.

Hämtade en sushilåda och har nu landat i soffan med en kopp te och en katt på magen. Ingenting jag har lust att se på TV så ikväll blir nog en fixarkväll med lite småpyssel och städ, det bästa jag vet är att vakna till en ledig lördag och en nystädad lägenhet.

Ha en fin helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s