Reflektionstid

Tack och lov går dagarna långsamt och jag gör nästan ingenting. 

Tränar gör jag, har åkt ovanligt mycket skidor och jag har fått med både mamma och pappa på gymmet! Jag har även spelat fotboll och återupplevt andra bollekar från idrottslektionerna med kusinbarnen och kusinerna. Igår blev det äntligen bastu också! 

Idag har jag suttit en del med datorn och bloggen och börjat sammanfatta lite om året som gått och vad jag trodde när det började. Rätt kul att se tillbaka på allt som hänt, som sneak peak kan jag berätta att jag har summa summaren haft ett bra 2016. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s