Nostalgitripp till Luleå

Jag har varit iväg en sväng med jobbet på planering och studiebesök. Roligt, konstigt och nostalgiskt att vara tillbaka på LTU. Tokigast är kanske ändå att min gamla lägenhetskompis jobbar på motsvarande enhet som jag gör! Fast med lite andra saker, vi gick inte i samma klass.

Skönt åka iväg, skönt komma hem igen, kul se badrummet går framåt, inte kul städa så fort jag kommer hem. Bara att packa om dessutom, imorgoneftermiddag flyr jag igen på lite fjäll och skidåkning. Skönt åka iväg, samtidigt som jag har dåligt samvete att lämna Charlie i byggskiten. Tur mamma, pappa och snäll hantverkare finns. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s