Från bloggbubbla till verklighet 


Så skönt med en helg helt ledig och fri från vardag. Nu rivstartar jag veckan med att tömma badrummet inför renovering och sen sätter det igång. Jag vickar alla dagar utom torsdag så ni kommer hitta mig på iksu och det passar ju bra med tanke på duschmöjligheterna. Sen i helgen är det första advent och då vet ju alla att det bara är ca två sekunder kvar till julafton. Får jag bara en tomtelatte då och då så kommer jag vara nöjd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s