Om efterlängtad snö och yinyoga 


Ikväll blev gymmet inställd till förmån för annat. Jag går husesyn hos alla grannar som renoverat badrummet och jag har ett uppdämt behov av yinyoga, kroppen skriker efter massage/återhämtning/varmt bad. Senaste tiden har det dock blivit väldigt lite hemmayoga så idag tänkte jag inte gå i samma fälla som vanligt, alltså sitta vid datorn eller plocka undan disk eller spela mobilspel. 

När jag väl kom hem, lagade en pasta carbonara och landade den i magen så känner jag hur trött jag är. Enormt. Det kan bero på den stora tvätthögen jag tvättade 07 imorse som är lagd över sängen, men jag tror det är fysiskt också. 

Så nu blir det yinyoga för vintertrötthet, inte mot utan bejakande. Det är en trött tid det här, jag njuter av att faktiskt vila lite i det.

2 reaktioner till “Om efterlängtad snö och yinyoga 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s