Om sylta och knäböja


Ikväll är en såndär kväll jag önskar att allting bara trollade sig klart, men icket då. Det är redan torsdag och jag har gymmat, idag var det knäböjen som gick bra, och har tvättid. Lagar mat och försöker underhålla vilddjuret. Paketerar, packar, pyntar och tvättar. Lite kul är det ju ändå att göra fint! Häromkvällen kokade jag aroniamarmelad, inlägget med recept på aroniamarmelad är för övrigt mitt mest lästa just nu, och ikväll satte jag på etiketter jag hittat. Älskar sånna små detaljer som etiketter, kort, doftljus mm. Shoppade lite i helgen så nu är det stora pysselsäsongen som dragit igång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s