Om september 2016

Så, det är redan Oktober och hösten är nu officiell. Hur har September varit då? Jo tack, rätt fin må jag säga!

Resorna

Efter en väldigt resefylld sommar så var planen att ta det lugnt när hösten kom. Jag åkte till Stockholm för att springa och hänga och till Örebro med jobbet.

img_9890

Träningen

Mycket fokus på löpningen och första halvan var strålande med lopp och framgångskänsla medan andra halvan var kantad av förkylning. I slutet av månaden kunde jag börja jogga igen och det betyder att jag nu sprungit i 6 månader i sträck, minst en gång i veckan sånär som på de två veckorna med förkylning och en med fjällvandring och Norgeresa.

img_9809

Jag sprang tjejmilen och klarade äntligen mitt mål på under 55 minuter. 

Läst

Varvar en deckare med en chiclit av Jojo Moyes och är inte klar med någon av dem.

Sett

Väntar ihjäl mig på Homeland säsong 5 på netflix och på att få ordning på HBO på min smarta TV och min nya smarta dator för Game of Thrones säsong 5. Har hittat in i TV-rutiner på onsdagkvällar med I huvudet på Gunde Svan och på torsdagkvällar med Riktiga karlar. 

Ätit

Mycket potatis och morötter eftersom det har varit skördetid både på lotten och på gården.

img_9933

Fikat

Två riktiga höjdpunkter har varit Kafé kulör med kusin Lisa i Örebro och Älvtået med Stina en fin söndag.

img_99461

Yogat

Jag har yogat en del men långt ifrån så regelbundet som jag skulle önska. Har fortsatt instruera på Iksu och har haft premiär på yogastudion också. Rev av en rejält svettigt vinyasaklass hos Moa också, det var nog höjdpunkten för den här månaden.

img_8224

Andra guldkanter

Soliga, varma och vackra höstdagar har det varit och även om jag varit förkyld har jag kunnat njuta av dem med promenader på strandpromenaden!

img_99571

Tack september, nu är jag redo för fler fina höstdagar, klar luft, värmeljus och serier och förhoppningsvis lite snö!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s