Om bästa somamove på länge 

Ikväll körde jag den andra varianten av release 10 på somamove, ”Linus variant”. Till 10-releasejubileumet har grundarna Linus och Cecilia presenterat varsin klass och hittills har jag kört Cissis. Inget fel på den, härliga kombinationer av rörelser och annorlunda avslut men den här var något annat. Tanken är att den ska funka på events och som inspiration och prova på, så det är en buffé av roliga rörelser så jag blev glad ut i fingertoppar och tår av att få köra så många gamla godingar i ett. Den här blir det på inspirationsdagen om några veckor! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s