Om bra avslut på veckan

Den här bilden symboliserar mig så himla bra just nu. Det är en staty i centrala Reykjavik som jag såg i somras. Efter en vecka av massor med jobb, tät näsa och massor med oväntade saker så kändes det bra idag och jag fick massor av saker gjorda. Allt förutom det jag hade tänkt faktiskt. 

Svängde förbi gymmet på väg hem, en halvtimme och sen varjag  nöjd, det passar bra nu i väntan på att förkylningen ska släppa helt. Jag är alltså ganska pigg, håller på att få allvarliga humörsvängningar och koncentrationssvårigheter på grund av plötslig svacka i rörelse utomhus jämfört med vad jag är van vid. Så gym passar perfekt, och jag älskar ju dessutom att gymma just på fredagar som avslutning på veckan och stark start på helgen. 

Nu är det fixa mat och dammsuga och spola upp ett bad som gäller! Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s