Om en lördagsintervju med mig

muminpappan

Idag börjar en serie med intervjuer på svenska resebloggar som kallas ”Möt resebloggaren” och först ut är… jag! Kolla in hela intervjun om varför jag började blogga och vilka ställen jag vill och inte vill åka tillbaka till här:  Möt resebloggaren – Johanna Westberg.

Bilden är från ett facebooktest jag gjorde i veckan, jag kan inte låta bli de där ibland fast jag vet att det är lätt att bli hackad av dem. Min personlighet i mumindalen (där jag för övrigt gick på dagis) är tydligen muminpappan. Minns inte honom som någon jättecharmerande person men jag är glad att det inte blev snorkfröken! Beskrivningen passar ju bra in på varför jag bloggar och just mycket resebloggande.

4 reaktioner till “Om en lördagsintervju med mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s