Om Sólfar och strandpromenad

Alltså det är så fint här, och vi har dessutom så tur med vädret. Inte klarblått men uppehåll hela tiden. Intensiva konferensdagar är nu över och jag har huvudet fullproppat med idéer och pepp inför jobbåret. 

Dagen idag avslutades med en föreläsning om Reykjavik stadsplanering och historia, var perfekt att få lite teori till allt strosande. Reykjavik är en stad nära havet och har en fin strandpromenad runtom och från de höga byggnaderna är det fantastisk utsikt utöver hamn, fjäll och horisont beroende på vilket håll du tittar.

Bilden visar Sólfar, ett konstverk på strandkanten nära konserthuset Harpa en bit från hamnen, rakt nedanför gågatorna med shopping och caféer. Allting är nära och efter en stund i eftermiddag helt själv med kartan så börjar Reykjavik ha landat för mig. Jag har sett det jag hoppades på så jag passade på att gå hem och ta en till löptur på strandpromenaden, denna gång Almenäsintervaller (10*1min) och se stan och havet från det hållet. 

2 reaktioner till “Om Sólfar och strandpromenad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s