Om att kitesurfa igen


Jag har kitesurfat. Det är alldeles för många år sedan och jag trodde inte riktigt på att det skulle finnas vind, kiteskola på engelska, lediga instruktörer osv. Men det fanns det! Så imorse åkte jag ut med den här båten och en instruktör för att testa min nivå och jag hade inte glömt allt, tvärtom satt det relativt väl i ryggmärgen (hade förstås inte blivit bättre under det långa uppehållet heller) och jag klarade vattenstart efter något försök. Hurra! Sen fick jag tips på hur jag skulle hålla ut ena axeln och vips, så körde jag upwind hur lätt som helst (nästan)! 

Litet steg i världshistorien, stort steg på min semester. Hoppas på fler vindiga dagar.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s