Om löpning vid Gardasjön 

Det är så vackert här alltså, vi bara njuter. Startade dagen med en löptur och vi har peppat varandra på distans Oslo-Umeå om att kämpa på med löpträningen för att orka utflyktslöpa och njuta av det. Kan inte säga att det var 100% njutning hela milen imorse i 26ish-gradig värme men det var helt klart genomförbart, utflykt, sightseeing och sällskap och avslutades självklart med ett hopp rakt ner i Gardasjöns kristallklara vatten. Magiskt!

Sen frukost utanför vår lilla stuga, vi har en patio med utemöbler och shoppat snabbkaffe och diverse gotta på affärn här näst intill. Ingen stress alls, inga måsten, bra start på dagen och ändå maxat sol och bad och slappande. Nöjdare med löpsäsongen kan jag inte bli! 

En reaktion till “Om löpning vid Gardasjön 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s