Om sommarresa till Hemavan med Systrar i bergen

Systrar i Bergen

Har du också drömt om att springa längs en fjällkam och en stig mot en horisont i bergen som aldrig tycks ta slut? Som jag berättat tidigare kommer jag att vara med som en av guiderna på Systrar i bergens första sommarresor till svenska fjällen.

unnamedFoto: Erik Nylander

Vår sommarresa till Hemavan utgår från dig som inte tidigare har provat, har liten erfarenhet eller för dig som kanske framförallt vill träffa nya vänner i bergen.

Resepaketet weekend i Hemavan inkluderar aktiviteter som allmountain-cykling längs en fjällkam med oslagbart vacker utsikt samt enklare traillöpning på fjället i olika typer av terräng och längd. Vi är flexibla under vår weekend och det är du som gäst som tillsammans med oss som bestämmer vad vi vill göra under dagarna. I vårt resepaket ingår 1 dags cykelhyra och att Systrar i bergens vana reseguider tar med gästerna ut på två turer på fjället, detta kallar vi för trail.

Läs mer om sommarresorna på www.systraribergen.se 

Hemavan_160324_webb_72dpi

2 reaktioner till “Om sommarresa till Hemavan med Systrar i bergen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s