Om tapas i Madrid

Vi äter tapas så det står härliga till. Båda middagarna har blivit tapas och det finns såklart bättre och sämre, dyrare och billigare men generellt är det ändå oftast gott. Madrid är mycket bättre på tapas än Barcelona, där kulturen inte alls är lika stor. Bästa ställena som rekommenderas är torget Santa Ana och en gata som heter calle cava baja. Jag har varit kring Santa Ana förut och det är jättemysigt så dit gick vi första kvällen. Igår gick vi till calle cava baja och det var knökfullt med folk så vi vandrade vidare och vidare, fram och tillbaka men till sist bestämde vi oss att vi ville till något av ställena där och knökade in oss bäst det gick. Här är det inget konstigt att stå och dricka öl och äta tapas så det här med bord och vita dukar är inget att ta för givet. Vi fick ett barbord i ett hörn på Esteban, och från och med där var den här resan värd alla steg vi vandrat (35000 bara den dagen!). Massor med gott och vi plockade, delade, drack och pratade precis som det ska vara. 

2 reaktioner till “Om tapas i Madrid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s