Om att avbryta ett samarbete

DSC_7861

Jag fick hem recensionsex av ett yogakit för ett tag sen och skulle testa och utvärdera det, men innan jag gjort det och fotat så hade företaget upphört. Rättare sagt blivit uppköpt av en annan webshop, blivit helt engelskt och bytt namn. Lite synd för jag hade förberett så väl och tagit foton och börjat skriva, jag hade så mycket jag ville skriva om kring det här. Men nu har jag varit ute och sprungit och funderat och tycker det är kanon, nu slaktar jag det gamla recensionsinlägget och gör (minst) två olika inlägg med mina bästa, enklaste hemmayogatips till er!

Det får dock bli till veckan, för nu ska jag planera resor och helgen ska jag ägna åt egen yoga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s