Om akut fjällängtan

DSC_8100 (2).JPG

Jag har suttit och tittat igenom bilderna från påsk och drabbats av akut fjällängtan. Det ösregnar i Umeå och för första gången på fem år ska jag inte upp till fjälls på Kungsledenrännet. Rekordmånga anmälda och bland dem Charlotte Kalla med pojkvän (som får stå ut med att vara hennes pojkvän, han är tydligen en duktig skidåkare också). Ser dock fram emot att gå utbildning i core control på iksu till helgen och det är kul att redan vara igång med lite löpning men jag känner jag mig lite snuvad på vårvintern. Värt att fira är dock att jag för första gången på tre år inte hade varken dunderförkylning, mykoplasma eller ryggskott på påsken – tjohej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s