Om Ladies Fight

Igår var jag på humorfestivalen igen och blev så galet överraskad av Ladies Fight. Jag hade inte fattat att det var en hel show ska erkännas, jag trodde det var typ som roasted. Men det var en helt grym kväll med riktigt duktiga kvinnliga komiker (det hade jag i och för sig väntat mig, det var upplägget som var annorlunda) lett av Ami Hallberg Pauli. Hon ledde showen och varvade med massor med historia och nutidsbetraktelser ur ett kvinnoperspektiv. Präktigt? Not at all. Roligt? Hell yeah. Hon levererade bättre än många manliga stå uppare jag sett, så det var liksom dubbelt så bra. Hennes gäster, in order of apperance… j

Josefin Johansson.
Shanti Rydwall Menon.

Ann Westin.  

Hela gänget. Riktigt sevärt, hoppas jag får chansen se dem fler gånger då ska jag ta med alla jag känner!

Nu väntar strax humorfestivalens grand finale med Soran Ismail på Sagateatern.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s