Om gamla reseminnen och ny reslängtan

4415_76270898729_569138729_1859389_2137089_n

Igår lördagskväll var jag på middag hos en vän som rest jorden runt precis, hon hade lagat fantastiskt god mat. Peruansk ceviche till förrätt, en afrikansk gryta med aprikoser, kanel och saffran och till efterrätt asiatisk kokos-frukt-nånting. Otroligt gott och så kul att laga det hemma också, jag har ätit oändligt mycket spännande och gott på resor men jag är dålig på att laga det hemma. Sedan var det resequiz baserat på hennes resa och min grupp vann! Satt fint och jag avrundade efter att ha tittat på bilder som väcker massor med minnen och reselängtan. Inkaleden…. jag har inte så mycket bilder eftersom min kamera blev stulen (men tack för att facebook finns!). På reseönskelistan: Safari i Afrika. Jag vill se lejon. Och alla andra djuren ur naturprogrammen och de tecknade filmerna.

InkaledenInkaleden 2009

2 reaktioner till “Om gamla reseminnen och ny reslängtan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s