Om svartvitt väder

Jag är tillbaka  hemma igen efter en helg i stugan. Landskapet är fortfarande svartvitt men när solen tittar fram så känns det att det är ljusare tider framför.
Mest familjetid har vi haft men lite skidåkning har det blivit också. Irriterande nog hade nån åkt med hund i spåret imorse. Att det snöar är ju fantastiskt även om det inte är kul med nysnö i spåren och att ha harspår och rådjursspår som korsar mina skidspår det älskar jag. Men hundtassar exakt på spåret och stavmärken intill…. Försöker fokusera på att det ändå är magiskt att kunna åka så nära inpå naturen att det skuttar harar och rådjur på samma ställe! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s