Om tillbakablicks-torsdag (travel thursday)

DSC_7331.JPG

Torsdag är temadag både för tillbakablick och för travel thursday, kanske framförallt på instagram, men jag tänker försöka återuppta att ha det temat här i bloggen också. Först ut får bli London, för jag började kolla igenom bilderna och oj vilken tillbakalängtan jag fick! Dags att ta itu med att redigera bilderna lite och lägga ut och sammanfatta. Eller hög tid kanske jag ska säga, det var ju i september vi var där… Fullständigt älskar den här bilden också! Riktigt nöjd, jag ser den som ett bevis och en morot för att ta med mig kameran mer ut och på resa och inspiration till att skriva mer om det här hemma också.

Fick ett nyhetsbrev med topplistedestinationer för storstäder i vår:

  • Krakow
  • Prag
  • Barcelona
  • Lissabon
  • Berlin
  • Madrid
  • Malaga
  • London
  • Palma de Mallorca
  • Venedig

Jag har varit i alla utom Malaga och Palma de Mallorca. Inte ens bara en gång heller utan flera gånger i Madrid och London och jag har bott ett halvår i Barcelona (och varit där flera gånger både före och efter). Kan någon uppfinna fler timmar på dygnet och kanske lite fler semesterdagar så jag kan resa, fota och skriva ännu mer? Tack på förhand.