Om att hyra bil på Fuerteventura

Jag blev så sugen på att hyra bil på Fuerteventura nångång. Jag har velat åka dit ända sedan mina kompisar var där och kitesurfade för typ tio år sedan (mer?! herregud) men inte gjort något åt det. Nu vill jag definitivt åka tillbaka till Playitas nångång och då skulle jag vilja passa på att åka runt och surfa också. Verkar inte alltför krångligt att hyra bil på Fuerteventura, skönt med högertrafik och det finns ju cykelbanor så det är inte cyklister överallt åtminstone. DSC_7518

Eller en sån här kanske? Fanns mycket aktiviteter att göra så att cruisa runt och testa lite olika, även utanför hotellet eller byn man bor i vore kul nästa gång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s