Om kalla dagar 

  
Igår gjorde jag en utflykt för att hitta vinter och oj vad jag njöt! Ett lite suddigt foto eftersom jag åkte skidor och inte ville stanna och inte heller superskönt utan vantar i -10 grader.

Det är lika kallt ikväll och det är inte alls lika mysigt att cykla i mörker som att åka skidor i dagsljus, jag börjar längta rejält efter jullov.

Underbar träning som vanligt på måndagar och det närmar sig terminsavslutning, nästa måndag är sista gången innan jag är tillbaka den 11 januari, då med ny mojo flex-release dessutom. Är så underbart att få se framstegen hos alla som kommer mer eller mindre regelbundet på måndagar, rörlighetsträning är verkligen kul och nyttigt!

3 reaktioner till “Om kalla dagar 

  • Oj nu blev jag avis. Vi skulle ha åkt till fjällen i jul men eftersom det är så lite snö valde vi att stanna hemma trots att vi inte får pengarna tillbaka. Utförsåkning går tack vare snökanoner, men vi gillar ju längdskidåkning mest.

  • Jag har åkt till Vemdalsfjällen nästan varje jul i hela mitt liv och det har alltid gått att åka längd även om det har varit snöfritt hela vägen upp, men i år är det inte ens 10 cm snö. Klimatförändringarna är redan här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s