Om måndagssvett och andra tankar 

  
Som vanligt på måndagkvällar har jag pass på iksu plus och då tar det precis 78 minuter så är alla tankar från jobb och annat som bortblåsta och sen landar de så småningom i mycket bättre ordning.

Ikväll hade jag en ny top från rivia sports som jag beställde på rea i somras men som råkat bli liggande hos brorsan på hans kontor, han sitter på samma hotell för nya up and coming företagare som Rivia. Den var precis så snygg och somrig som jag längtat efter såhär i novemberrusket. Mönstret finns även på tajts och jacka, om inte träningsgarderoben var så full skulle jag önska mig i julklapp. 

En sämre tanke upptäckte jag när jag skulle duscha efteråt. Vi instruktörer har förmånen att få lämna lite småsaker, skor, vattenflaska och handduk i omklädningsrummet. Där hänger handdukarna och gosar med varandra och jag trodde jag hade en hög (eller borde jag säga låg?) tröskel för sunkigheter och basilusker men milda makaroner vad läbbigt det är att vara nyduschad och ta en sur gammal handduk som en inte vet om nån annan har torkat toan med eller om den bara har självdött och börjat ruttna. Omysigt är bara förnamnet. (Varsågoda för info)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s