Om nya releaser 

 Ikväll har jag testat nya bodypump-releasen för första gången. Gillade den, dock enormt tung på triceps. Jag önskar det fanns genvägar till tricepsarmhävningar… 
Även för soma move har vi fått den nya releasen idag! Den verkar också riktigt bra, jag har fått med en övning jag önskat. Kommer vara en utmaning men det är också mycket lek, och goda chanser att öva på det härliga lyftet som jag så gärna vill få till men fortfarande är lite feg för.

Bilden är från playitas, jag ägnar också kvällen åt att titta på bilder och drömma mig tillbaka. Lite glass och fotboll blir det också. Tidig morgon imorrn för mojo flex och cx för att mitt på dagen åka på konferens, i Danmark. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s