Om att kompa ut och komma ikapp 

  
Jag har börjat återfå krafterna efter helgens förkylning. Plötsligt slog den till och det är andra gången i höst och därför blev jag extra bitter och det blommade ut i en ordentlig man cold, alltså  oproportionerligt mycket självömkande jämfört med faktisk förkylning. (Men jag är rätt sänkt om jag missar hemlagad bea på farsdag vill jag lova.) Tack och lov verkar den stävjad (peppar peppar) och när jag hade gjort bort en massa viktigt på jobbet idag åkte jag och handlade och lagade matlådor.

Välbehövligt, även om mitt livspussel är synnerligen enkelt jämfört med många andras. Ikväll blir det fotoredigeringskurs! 

3 reaktioner till “Om att kompa ut och komma ikapp 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s