Om att drömma om kakel

Vips så var jag hemma igen, slog rekord imorse i smidighet och inom en timme från att jag lämnade hotellet hade jag passerat säkerhetskontrollen på Heathrow. Två fina flygturer senare var jag på söndagsmiddag med familjen och vår nya tradition att laga matlådor håller i sig, grym start på veckan! Även om jag redan saknar all sjukt god mat vi ätit den här helgen.

Jag har gått och spanat kakel i London och trenden verkar onekligen vara vitt, blankt rektangulärt kakel i tegelförband. Framförallt i kök, men även på toaletter. Det ger den där industrikänslan som varit på tapeten ett tag. Är lite orolig att det ska kännas för mycket sjukhus hemma men jag är och förblir väldigt förtjust i just förband så jag hoppas den här industritrenden håller i sig så jag inte tröttnar när jag väl gjort om. Mörkt golv av något slag och vit eller träinredning. Eller svartvitt-rutigt golv? Jag har fantiserat många gånger och näst svårast efter att bestämma sig verkar vara att få tag på någon hantverkare, nu ännu svårare när förslaget om sänkt ROT-avdrag kommit. Nån som har bra tips på rörmokare i Umeå, hör av er! Gärna typ rörassistansen som har jour också. Även om jag fortfarande är kaxig över att ha lagat min diskmaskin själv så är det ju inte så att det är så enkelt varje gång, när jag hittade nudlar i duschavloppet i Luleå så var det mindre kul (men kaxig även då att med hjälp av pappa VVS-jouren på tråden ha listat ut vad som kunde vara fel så Lulebo snabbt förstod att skicka dit en rörmokare).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s