Om gymmet på Grand

   

Andra och sista dagen på vår konferens är här och jag är så oförskämt pigg. Jag brukar lätt bli seg och tung i huvudet av långa dagar, resor och middagar men börjar bli rätt van så jag har lärt mig knep och vad jag behöver. Jag brukar inte träna dock, konstigt kanske men jag gör det så ofta hemma och anledningarna brukar vara:

  • Tar plats packa träningskläder
  • Lite tid i schemat
  • Långa dagar = värdefullt med sovmorgon  
  • Finns inte alltid gym
  • Är så kass på att hitta så ”upptäcka staden” kan sluta som för Christoffer Columbus, i en annan världsdel 

Den här gången blev annorlunda och igår när vaknade jag av att det var olidligt varmt på rummet var jag glad att träningskläderna låg framme. Sprang ett varv runt kvarteret för att få luft och se staden vakna och sen ner i gymmet på hotellet. Inte mycket jämfört med de gym jag är van vid men fullt tillräckligt för lite styrketräning och mina rehabövningar. Det och så råsaften på morot, apelsin och ingefära till frukosten gjorde susen!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s