Om arbetsveckan

IMG_3792

Varje år samlas vi i stugorna i Ammarnäs och hjälps åt och jobbar med gemensamma saker som målning, gräsröjning och fix av lador, stugor och dass. I år var vi ovanligt få men vi fick mycket gjort ändå. Det blir så fint och det är roligt att hjälpas åt, då känns det inte som jobb. Årets färg blev roslagsmahogny som slog igenom rejält på vedhusbroar, dassbro och ramper. Det är lika delar tjära, linolja och terpentin och blir snygg färg, luktar gudomligt och är tåligt för väder och vind
.IMG_3794Lador grund IMG_3743

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s