Om söndagssysslor

vita vikta handdukar

Idag är en riktig söndag, jag har åkt skidor och jag stökar, plockar, städar och tvättar. När det är riktigt rörigt och skitigt är det skönt att få göra det ordentligt! Skura och torka, vika tvätten direkt och slippa ha en hög med dåligt samvete i en ikeapåse i soffan i flera dagar. Och äntligen, äntligen har vi en råsaftcentrifug, mamma kom förbi med den igår. Och flera kilo frukt. Det blev en likadan som moster har, en enkel variant som jag har både testat och diskat, den är toppen! råsaftfruktfat

2 reaktioner till “Om söndagssysslor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s