Om vasaloppsmorgon

20140303-230648.jpg

Nu är det ett år sen jag åkte Vasaloppet, en vecka senare i år på grund av hemma-VM i längdskidor. Jag ska på iksu på fortbildning i både somamove och bodypump och hade tagit fel på tiden och trodde jag skulle vara där klockan 8. Tur att jag kollade en extra gång och en förlorad sovmorgonstimme kunde aldrig passat bättre än att hinna sitta en stund med en kopp kaffe och titta på Vasaloppsstarten! Föret verkar vara nästan som i fjol, blött och dessutom blåsigt men tydligen ska de ha medvind. Hälften så många spår än en vanlig vinter men dubbelt så många som i fjol så förhoppningsvis behöver de inte stå still i 1,5 timme i första backen. Det känns helt overkligt att det redan gått ett år och helt overkligt att jag faktiskt gjort det där. Jag håller tummarna, får gåshud till Vasaloppslåten och önskar alla åkare en härlig dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s