Om att vi ser det snöar

2015/01/img_1369.jpgIdag har farbror frost svingat sin magi över Umeå, det har kommit säkert nästan två decimeter snö! Jag har vandrat runt på campus i lite ärenden och njutit av flingorna och tänkt på hur bra det är för skidspåren. Sen har jag cyklat till iksu sport och tänkt på hur obra det är för cykelbanorna men det är det värt! Bättre än is och slask är det dessutom. Vickade ett BodyPump-pass och är hemma och pustar och vänder innan jag cyklar till iksu plus för ett pass soma. Tur jag älskar det här!
2015/01/img_1365.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s