Om jullov

iksu plus i vinterskrud

Igår var sista dagen. Den var bokstavligen fullspäckad av god jul-önskningar i mejl och vi avtackade min kollega som jag tar över efter som går i pension. En av de klokaste människorna jag träffat inom mitt yrke. Jag ska nu alltså klara mig själv och det känns skönt att få börja det med ett kontemplerande jullov. Nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe och kollar på vinterstudion och njuter av att allting ligger framför mig.

Från att jag kört morgonyoga tills jag kom tillbaka för fredagsgym igår hade iksu plus fått sin julskrud. Jag har jullov även därifrån nu, tillbaka med lite förändringar i schemat till våren. Under jul ska jag köra två klasser soma i Ammarnäs för de som vill prova på. Skönt röra sig lite på jullovet och även om jag hoppas på skidföre så ser jag redan fram emot lite rörlighet till den mäktiga, sköna somamusiken!

Skolans gympasal, måndag 22/12 kl. 17.30 och lördag 27/12 kl. 14.00. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s