Om fjällräven polar 2015 – rösta på mig!

Wow, vet ni vilken resa man kan vinna?! Jag tror knappt det är sant själv:

Fjällräven Polar är ett 300 kilometer långt vinteräventyr norr om Polcirkeln. Deltagare utan särskilda erfarenheter av friluftsliv på vintern får uppleva sitt livs äventyr. På egen hand navigerar de varsitt hundspann tvärs igenom till synes ogästvänlig vildmark – över karg tundra, frusna sjöar och genom snötyngda fjällskogar. Övernattningarna sker i tält eller under bar himmel, kanske i sällskap av norrsken.

 

Åh, vad jag skulle vilja åka på det här!

Den som får flest röster vinner och tävlingen har redan varit igång ett tag, så jag håller tummar och tår både för röster eller för att juryn ska gilla mig. Så har du en minut över och skulle vilja läsa om det sen här i bloggen så gå in och rösta på mig HÄR!

Här finns en liten film från förra året och mer finns att läsa på www.fjallravenpolar.se

 

3 reaktioner till “Om fjällräven polar 2015 – rösta på mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s