Om nya koreografier och träningsplanering

Johanna Westberg Alcalá de Henares

Idag har det kommit ett nytt tunt lager snö! Jippie, vad ljust det blev på engång. Jag har varit på kvartalsutbildning i nya bodypumpen och även tekniktränat frivändningar eftersom det är fokus på att få till dem explosiva i det nya passet. Så nu nöter jag koreografi och planerar veckan, vad ska tas med när och det börjar med en tur till familjen ikväll och käka söndagmiddag och bjuda på lussebullar innan det är dags för rörlighetsträning. Imorgon teamar jag bodypump på iksu sport klockan 16 och på tisdag är det hela nya somamove release 5.

Så den här bilden från Alcalá de Henares sommaren 2011 speglar ganska bra vad jag balanserar med just nu: koreografi och väskor…(vad jag gör egentligen på bilden där och då vete dock gudarna) Jag hoppas ni har en härlig söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s