Om fem för fem hos mig också

Jag har fått en frågeutmaning från Lisa som jag såklart vill svara på! Jag skickar dem sen vidare till Lisa, Katarina, Johanna, Anna och Josefin!

1. Vilket livsmedel kan du inte leva utan?

Här skulle jag ju vilja passa på att berätta hur bra jag faktiskt kan leva utan mjölk men det var ju inte frågan. Och eftersom alla andra bloggare svarat ägg och jag också tycker det är bra så litar jag på att vid eventuell världsnöd med önskelista så blir äggen kvar iallafall och därför säger jag: Majs! Alltså majskolvar, majs och framförallt popcorn! Finns det något bättre? Lagom mättande, salt, kolhydrater, gott som tusan! Jag äter det faktiskt till kvällsfika ganska ofta, i alla tre formerna. bild 4 (3)

2. Godaste efterrätten?

Alla kreationer och kombinationer av choklad, glass och bär. 


bild 2 (16)

3. Vad tränar du helst en dag då du har all tid i världen?

Antingen går jag på ett träningskonvent med massor av inspirerande klasser och förmodligen testar jag det jag annars inte tränar så ofta, till exempel dans och yoga. På sommaren tar jag annars på mig ett par lätta sköna skor, åker och hämtar världens bästa springkompis och sticker ut med henne i sele genom skogen och vi springer på stigar och hon hjälper till i uppförsbackarna och troligtvis testar vi springa det allra fortaste vi kan tillsammans i någon utförsbacke och tjuter lite av skräckblandad förtjusning under tiden. Om det är vinter tar jag skidorna och skejtar upp på fjället med lite fika i en ryggsäck och kommer inte hem förrän precis lagom tills solen går ner igen. bild 3 (11)

4. Bästa träningsredskapet?

Ingenting! Blir mer och mer fascinerad av vad kroppsvikt och funktionell träning kan göra för kroppen och vad jag kan göra med den! Går göra närsomhelst, det går att lägga till redskap, skor och vikter men grunden av allt är kroppens egna styrka och rörlighet och det finns oändligt mycket du kan träna med enbart dig själv och ett par sköna byxor och en T-shirt. Yoga, soma, armhävningar, plankan, promenad, strandlöpning….Kan vi inte börja kalla den här träningsformen för all exclusive? bild 5 (2)

5. Vad är du tacksam för just nu?

Min familj, släkt och vänner och att så många får vara friska! Jag är också oändligt tacksam över det jag får göra, mitt jobb och mina extrajobb och alla resor, allt kombinerat till en precis lagom Johanna-kompott som gör att jag får göra utvecklande saker hela tiden. Att jag själv får känna mig frisk och stark, det försöker jag tänka på varje dag. bild 1 (17)

4 reaktioner till “Om fem för fem hos mig också

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s