Om att träna efter vila

IMG_9983.JPGIgårkväll drog jag på mig löparkläderna (och reflexer!) för första gången på en månad för att testa hur det kändes. Haft ont i höften sedan milloppet på asfalt och inte så sugen på löpning heller. Det är utlovat busväder här och jag har tänkt försöka fortsätta springa litegrann med jämna mellanrum i vinter för att hålla igång och slippa startsträckan nästa vår.
Testade en runda jag tänkte skulle vara lämplig nu när det är mörkt och det inte är så kul med strandpromenaden. Snart är det skidspår i mina elljusspår så det blir asfaltalöpning på gator men där brukar de sanda bra så det är jag och mina ben som får vänja oss. Men det gick hur fint som helst igår, la rundan för att få med lite backar (E4-tunneln, fridhemsbacken och svingen för den som undrar) och så lite rödljus som möjligt. Det blev drygt 5km och perfekt som kvällsrunda!
Skulle jogga helt förutsättningslöst men kroppen var pigg så det gick i en riktigt skön fart. Alldeles hög på endorfiner sen!

2 reaktioner till “Om att träna efter vila

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s