Om att skriva vykort

IMG_9682.JPGJag älskar vykort! Trots att det finns så många kanaler att skicka hälsningar digitalt så är det något särskilt med vykort. Jag älskar att skriva dem så det känns inte alls som något måste. Nog har det hänt att de rafsats ihop med stora bokstäver i all hast, till och med på Arlanda på väg hem… Men allra helst vill jag sitta på ett café i lugn och ro och skriva personligt. Idag sitter jag på Buenas Migas i Barceloneta, precis nere vid stranden där linbanan har sitt stopp. Det är mitt favoritcafé och här har jag suttit oändligt många gånger själv och med Erika, hit tog jag nästan alla som hälsade på när jag bodde här och det var hit jag och Adriana gick min allra första dag och jag lärde mig skillnaden på att beställa pasta med polla/pollo. Pasta med snopp fanns inte på menyn så det fick bli med kyckling istället.IMG_9685.JPG

11 reaktioner på ”Om att skriva vykort

  1. Haha, pasta med snopp! (Det kan man iofs beställa i Thailand, men jag avstod…) Man får lära sig den hårda vägen vad gäller språk, du lär ju aldrig göra samma misstag igen. 🙂 Hälsa Barcelona, pluggade där för 10 år sedan, men har inte varit tillbaka sedan dess. Det börjar bli hög tid!

  2. Vackert… Såg i en tidning häromdagen, var det Ikeas magasin kanske, någon som tapetserat en vägg med vykort… Ungefär som en tegelvägg fast med kort istället för tegelsten. Och lite vitt emellan.

  3. Vilka underbara kort du hittat! Håller verkligen med dig, det finns lite som slår att sätta sig ner och pränta ner några rader på baksidan av ett vykort undertiden man dricker kaffe från en av stadens lokala caféer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s