Om att skriva vykort

IMG_9682.JPGJag älskar vykort! Trots att det finns så många kanaler att skicka hälsningar digitalt så är det något särskilt med vykort. Jag älskar att skriva dem så det känns inte alls som något måste. Nog har det hänt att de rafsats ihop med stora bokstäver i all hast, till och med på Arlanda på väg hem… Men allra helst vill jag sitta på ett café i lugn och ro och skriva personligt. Idag sitter jag på Buenas Migas i Barceloneta, precis nere vid stranden där linbanan har sitt stopp. Det är mitt favoritcafé och här har jag suttit oändligt många gånger själv och med Erika, hit tog jag nästan alla som hälsade på när jag bodde här och det var hit jag och Adriana gick min allra första dag och jag lärde mig skillnaden på att beställa pasta med polla/pollo. Pasta med snopp fanns inte på menyn så det fick bli med kyckling istället.IMG_9685.JPG

11 reaktioner till “Om att skriva vykort

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s