Om att nu tävlar jag ut en resväska!

Resväska Resia Peter Apelgren

I samband med att  Resia fyller 40 år har de tagit fram en helt unik kabinväska för den trendmedvetna resenären. Designen är gjord av konstnären och komikern Peter Apelgren och finns i en begränsad upplaga. Väskan är av märket EPIC, och har det perfekta kabinmåttet. Peter Apelgren har satsat på en retrolook, för att återskapa den känsla som fanns inför en flygresa för fyrtio år sedan.

Och jag har fått den stora äran att tävla ut en av de här resväskorna till er! Jag har sedan tidigare en kabinväska från Epic som jag gillar skarpt. Älskar det här med fyra hjul, och att man inte behöver blanda ihop sin väska med någon annans på bagagebandet!

Såhär tävlar du: 

 • Skriv en kommentar varför du vill vinna väskan, vart den skulle få åka och vad det skulle vara i den.
 • Gilla bloggen a Lady & a Tramp på facebook eller följ här på wordpress (för andra wordpressbloggare) eller på e-post. (du hittar fältet att fylla i i högerspalten)

Tävlingen pågår till och med söndag 12 oktober, jag meddelar vinnaren nästa vecka. Lycka till!

Tips: Resia tävlar också ut massor med resor, hotellövernattningar och annat t.o.m. 12 oktober. Finns HÄR hos Hallin som jag gästbloggade om Madrid hos häromveckan.

17 reaktioner till “Om att nu tävlar jag ut en resväska!

 • Jag skulle vilja vinna väskan för att ha någonstans att förvara mina allra käraste ägodelar, nämligen mina skates. Självklart är tanken att de ska få fara jorden runt, för jag hoppas snart vara klar för spel och redan nu snart skulle den såklart få följa med mig till Berlin på bootcamp.

  Gillar redan på FB.

 • Jag skulle gärna vilja vinna den, då jag i dagsläget är bäst på att ”resa lätt”, med bara ryggsäck. Det skulle vara Nice att kunna resa lite tyngre. Då skulle väskan få följa med mig till Sydafrika på en ledarutbildning i början på november. Det jag skulle ta med i den, förrutom det vanliga kläder, skor mm, skulle vara mina förväntningar på att besöka ett land så annorlunda från Sverige, med en helt unik historia av förtryck och rasism, som inte går att föreställa sig. Jag skulle därför även ta med ödmjukhet och respekt inför de upplevelser och de människor jag kommer att möta.

 • Jag skulle vilja vinna den till mitt barnbarn Hailey det skulle vara superduper vi ska snart ut och resa hon och jag 😃 vi skulle packa tandborste och baddräkt en snuttefilt och grisen någon bok hon gillar att läsa ” bläddra” i alla sorters böcker
  Mvh Mormor Lena

 • Hej!
  Gillar på Facebook, Malin Svensk Björck
  Jag har ett drömresemål och det är Skottland! Har inte varit ute och rest förut så äger ingen resväska.
  Men den här skulle gärna få följa mig till Skottland och med tanke på vädret där så skulle den innehålla regnkläder och gummistövlar. Men självklart lite snyggare skor och kläder också 😉
  Ha en härlig höst!
  Mvh Malin

 • Hej!
  Jag har ett drömresemål och det är Skottland! Har inte varit ute och rest runt förut så jag äger ingen resväska.
  Men den här får gärna följa med på min resa !
  Med tanke på vädret där så skulle den innehålla regnkläder och gummistövlar. Men självklart lite snyggare skor och kläder också. Vill ju klä upp sig lite på semestern också.
  Ha en härlig höst!
  Mvh Malin Svensk Björck
  gizmobus@hotmail.com

 • Jag har en resväska av märket Epic, där teleskophandtaget precis gått sönder. Behöver därför en ny resväska. En resväska som skulle få följa med mig till Hong Kong – en stad jag alltid längtar till. I resväskan skulle jag ha mycket lite kläder för att shoppa loss i Hong Kong och fylla väskan med. Men fotriktiga skor är viktiga på resan så de lär packas ned.

  Har ingen Facebook-sida fyller därför i e-post.

 • Åh sååååå cool väska! Den hade gärna fått följa med till Italien i vår! I den hade jag packat babygrejer och barnmat, för vår lilla tjej ska med! Hon är 4 mån nu och kommer vara 10 mån när vi reser 🙂 jag tycker inte att man ska sluta resa och upptäcka världen för att man fått barn! Man kan ju upptäcka den tillsammans!

 • Grymt snygg väska! Min kabinväska har gått sönder och jag irriteras varje gång jag reser över att den inte går att lyfta i ett handtag, och med det irriterar jag också övriga som står vid bandet (eller bredvid mig i flygplansgången) när jag ska baxa av den otympliga historien.
  Jag skulle fylla den med luft och ta med mig den till USA när vi åker dit om några veckor. På hemvägen skulle den då vara garanterat mer full med alla shoppingfavoriter. Träningskläder, joggingskor, en uppsjö av beauty-produkter från Sephora, Redken-schampoo och Ralph Lauren-kläder till barnen.

 • Om jag skulle vinna den här väskan skulle den få följa med mig dels på jobbresor, men även på privata resor. Det finns så många ställen jag skulle vilja se: Island, Indien, Sydafrika – listan kan göras lång. Ingen resa är dock inplanerad just nu, men ut i världen åker jag med jämna mellanrum. I just den här assnygga väskan skulle jag med stor omsorg packa saker som jag behövde på min resa och jag skulle se till att innehållet matchar själva outfiten på väskan, naturligtvis 🙂

  (Och klart jag gillar din sida på FB!)

 • Denne hendige kofferten var veldig stilig! Jeg elsker kofferter som synes på baggasjebåndet – da kan man ikke ta feil! Jeg reiser til Florida i november, så da blir denne et perfekt reisefølge! Den må jo bli med ombord som håndbaggasje, så da fyller jeg den med reiseguidebøker, høretelefoner og alle duppeditter man har med ombord i flyet. På vei hjem fyller jeg den med solskinn, varmegrader og Key West sin kjente limepie!

 • Jag skulle vilja vinna väskan eftersom jag aldrig ägt en kabinväska- bara ryggsäckar och bagar. Varje gång är det samma sak- jag får inte riktigt plats och väljer att resa i gummistövlar trots strålande solsken eller får tillsägelser om att min ryggsäck inte är stängd och svämmar över, jag måste packa om, ta bort.

  Väskan skulle få resa med mig till mina vänner landet runt. Jag är ensam kvar i universitetsstaden, den som blev klar när de andra fortsatte på nya äventyr. Jag är den givna hälsa-på-erskan som kommer med väskan halvfylld med saker som jag hittat på loppisar och tror att mina vänner skulle bli glada för.

  Ikväll tar jag flyget till Visby med en gigantisk plastdinosaurie vars svans sticker upp som en slokande blomma ur min överfyllda tygbag. Jag hoppas de släpper igenom oss i tullen..!

  Jag gillar på Facebook, fantastiskt trevlig blogg som känns väldigt välkomnande! 🙂

 • Om jag skulle vinna denna vaska skulle jag be Sandra, Jenny och Ida fylla den med kaviartubar, roktrenkott och andra saker man saknar nar man ar langt hemifran. Sedan skulle dom fa ta med vaskan pa en resa till Bali for dit jag aldrig varit.

 • Väskan skulle bli helt perfekt till dottern, som nu är ”flygfärdig”
  och skall lämna boet för att plugga turism i London!
  Så denna snygga väska, kommer väl tillpass, lätt igenkännlig,
  slitstark, och rymlig… Passar en tös på resande fot, perfekt!
  Och eftersom hon blir hemifrån längeee, så får nog favoritnalle
  följa med, han har funnits vid hennes sida i 18 år….
  Ha det så gott/ Ragna Marie

 • Just nu smids planer om ett resa på sportlovet, antingen till Gran Canaria eller Teneriffa, och dit skulle jag gärna ta med denna snygga väska. I utresebagaget brukar jag packa sånt som gärna får stanna kvar när semesterveckan är slut: handdukar som sjunger på sista versen, barnkläder som är på vippen att bli för små och skor som sett sina bästa dagar. På så vis finns det plats för alla shoppingfynd som ska med hem! 🙂 I dagsläget äger jag ingen snygg kabinväska med dom rätta måtten. Bara en gammal, ful budgetväska som panikköptes inför en flygresa med ryanair för en massa år sedan. Den rullar än så länge, men det är nätt och jämt, och man skäms nästan lite över både skicket och färgen.. Dessutom är den mjuk, vilket är himlans opraktiskt inte minst när det gäller transfer.

  Hoppas hoppas! 🙂

  Gillar på Facebook!

 • Jag vill vinna väskan dels för att jag inte äger någon kabinväska och dels för att den är så snygg och udda att man inte kan tappa bort den. Och så vill man ju resa SNYGGT! Den ska få följa med mig till Istanbul för jag tycker mönstret passar för en resa dit. 🙂
  I min packning ingår ett par bekväma skor, min buff, en korkskruv, klädnypor (den mest allsidiga reseprylen man kan ha med sig) och kläder att rulla in alla shopping-fynd man gör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s