Om en träningshelg med mersmak

Johanna Westberg soma amelia

Vilken helg jag har haft! Jätteintressant kurs, har fått göra fystester, test på syreupptagningsförmåga, lära oss massor om muskler, leder, rörelser, bindvävsstråk, mjölksyra, näringsintag, träningsupplägg. Korvstoppning deluxe men det fina med kurser inom träningslära är att det är praktiska delmoment som gör att det både sjunker in bra och man slipper träsmak.

Vi avslutade kursen idag med ett cirkelträningspass där varje grupp gjorde en station och sammanslaget blev det (vad hade man kunnat vänta sig) det grisigaste cirkel-fys-passet på norra halvklotet. Lite stretching senare så ska jag lägga mig i badet (kategori: det bästa med hösten!) och reflektera och fundera. Tränings- och instruktörspeppen är på topp!

Foto: Emilmedia för Amelia

2 reaktioner till “Om en träningshelg med mersmak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s