Om träningslära

Idag är det Lidingöloppet och det är precis ett år sedan jag påbörjade min klassiker och sprang de 3 milen. Det känns helt overkligt. Har det redan gått ett år? 50-årsjubileum för Lidingöloppet är det också men jag är inte där i år, inte heller på någon 30-årsfest i Stockholm.
IMG_9033.JPGJag går kurs i helgen i anatomi, fysiologi & träningslära. Riktigt intressant om jag får säga det själv. Har kommit i kontakt med det tidigare via idrottsprogrammet på gymnasiet, massagekurser, instruktörsutbildningar men framförallt min egen träning. Man blir aldrig fullärd på det här. Och igår kom glädjande häftiga forskningsrön från Karolinska Institutet , inte bara att utan även hur träning skyddar mot depression ! Använda musklerna är det som gäller!

Jag hoppas alla löpare får riktigt bra väder och ett härligt lopp! Och att partygästerna får en fantastisk kväll!

En reaktion till “Om träningslära

  • Inte riktigt mina ämnen, men intressant att läsa om när du skriver om det. Du hade en svettig morgon skrev du, det hade jag också men inte p g a träning utom p g a klimatet där jag befinner mej nu! Ha det bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s