Om kalas en måndag

IMG_8787.JPGIdag fyller farmor år och vi har firat henne i brorsans nya lägenhet, de har flyttat till Umeå! Hämtpizza och hemmagjorda bakelser av farmors sockerkaka med mjölkfri glass och nyplockade hallon och blåbär. Älskar att ha alla så nära, och att få gå på kalas en vanlig måndagkväll. Nu blir hela veckan bra känns det som!
Och på väg hem fick jag snirkla mig fram mellan vagnar på torget som höll på ställa i ordning för någon marknad och höll plötsligt på köra rätt in i det största godisbord jag sett, det hade varit något. Candycrush IRL.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s