Om en ösregnig måndag

regn orkidéFörr eller senare skulle det ju vända, det förstod vi väl alla. Jag är hemma på lunch efter ett ärende och trots att jag vände in imorse och hämtade regnjackan är jag sjöblöt. Det toköser ner och har gjort så hela dagen. Jag behöver byta kläder och skor men jag har ingen aning om var mina regnbyxor är, eftersom jag inte har använt dem sen förra året. Tack sommaren 2014 för det!

 

En reaktion på ”Om en ösregnig måndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s