Om att vara hemma igen

20140801-160930-58170680.jpgJag är tillbaka i stan, efter fyra veckors semester. För precis fyra veckor sedan stämplade jag ut från jobbet, satte mig i bilen mot Sundsvall för att sedan åka vidare till vansbrosimmet. Direkt till Arlanda och sedan Grekland i två veckor. Underbara veckor. Hem och packade om och har sedan haft minst lika bra väder i nästan två veckor till i Ammarnäs. Hur bra sommar kan man få? Kändes tråkigt åka hem, ville aldrig gå upp från det sista doppet i ån (även om det faktist blivit lite kallare då), men samtidigt skönt komma hem. Rå sig själv lite. Ligga på kökssoffan med fönstret öppet. Nedtrappning och inte chock av ensamheten tack och lov eftersom kusin Lisa är på besök i helgen.
Har ätit oändligt mycket gott, både hemlagat och ute under hela semestern och antalet gånger jag själv lagat mat kan räknas på ena handen (frukost inkluderat…) så idag kände jag mig helt laddad och sugen på min gamla specialitet mjölkfri carbonara med lite broccoli. Toppad med min basilika som inte bara överlevt semestern utan frodas och blommar som aldrig nånsin förr.
20140801-161442-58482314.jpg20140801-161443-58483906.jpg

3 reaktioner på ”Om att vara hemma igen

  1. Ibland längtar man hem. Just nu har jag en helg då jag inte gör något. Det är väldigt skönt att bara ha möjlighet att dra sig på morgonen och ladda batterierna för Way Out West till veckan. 🙂

      1. Japp. Det är det. Ja, verkligen. Dyrt som tusan blev det, beställde det när jag var i Peru för att det skulle bli av men till veckan bär det av. Det ska bli härligt! :)))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s