Om att hänga i Malmö

20140406-104058.jpg
Jag är på resande fot igen, denna gång med jobbet. Jag passade på att stanna till i Malmö på väg ner mot Danmark, hos kusin med familj. Så skönt med de man bara kan hänga med, inget pretentiöst alls. Det går en pjäs på Malmö stadsteater, med bl.a. Sissela Benn, som använder en bild på mig av Bodil men den har uppehåll just nu, annars skulle vi gått och sett den. Kan inte klaffa jämt. Vi har bara umgåtts, målade med vattenfärger, lagade spaghetti och köttfärssås, såg the secret life of Walter Mitty och somnade i soffan. Nu är vi på väg mot Backarnas FFs allra första fotbollscup och jag har gjort inbakad fläta och havregrynsgröt till liraren.

4 reaktioner till “Om att hänga i Malmö

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s