Om att fundera

Jag har varit ledig en vecka. Jag skulle fundera, landa, ta igen mig, pausa och mycket annat. På gränsen till stressigt om jag skulle gett mig på allt fast jag inte ens planerat något. Jag insåg rätt snabbt att det skulle förmodligen inte hinna hända så mycket på en vecka och la raskt åt sidan alla eventuella projekt från t.ex. att-fixa-i-lägenheten-listan (förresten är inga-attgöralistor det nya svarta enligt min mamma, sådetså) åt sidan.

Tränat har jag gjort, vilat och sovit ut likaså, sällskapat till max med nära och kära, nya och gamla bekantskaper. Och imorse fick jag feeling, tid och lugn och ro att göra något jag tänkt på länge. Mindmaps.

En för mig, en för mitt jobb och en med NEJ.  Bland NEJ-molnen finns en hel del ”sen”, och där kan de lugnt få vara. Jag har ju några hobbys som tangerar jobb och viceversa men mindmappat och klart känns det ändå tydligt vad som är vad. Bland Johanna-molnen fanns träning, en ny kamera (och på NEJ-listan ”alla typer av fotobloggar, fotoutmaningar, kurser, projekt etc.”), en kommande skidsäsong, en silversmideskurs och stora moln kring vänner och familj. Bland Johannas jobb-molnen fanns några moln om höstens idéer kring SelectedSeven, om BodyPump-passen på medley och iksu och framförallt spännande bulliga moln om vad jag tror kommer att hända på mitt alldeles sprillans nya jobb, men det vet jag ju egentligen inte så mycket om än. Förrän imorgon. Det enda jag vet är att jag faktiskt är helt redo.

En reaktion till “Om att fundera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s