Om emellan

Heter det mellan eller emellan? Sånt har jag tid att fundera på just nu. Jag har slutat mitt förra jobb och har en veckas ledigt innan jag börjar på mitt nya. Det är en efterlängtad vecka, en sån här då jag tänkt att jag ska unna mig allt och ingenting, framförallt det senare. Ändå är det många saker jag vill passa på att göra när jag är ledig. Leka lite extra med hunden, träffa kompisar, träna och hinna äta och sova ordentligt, blogga, se lite serier. Som man alltid säger när man har några dagar ledigt. Ligga på kökssoffan.

Ligga på kökssoffan gör jag mest hela tiden när jag inte tränar. Det går tungt nu med löpningen, två och en halv vecka kvar till det stora målet och jag skulle kunna offra min Johnny Cash-affisch för att det skulle börja snöa nu och vara skidsäsong.

Tjusningen med säsonger, och det här med livet. Jag är liksom mellan allt just nu. Det är tur att det börjat bli så mörkt på kvällarna (jo, jag hade önskat evig sommar men nu är det inte så) så det går tända ett ljus, dricka en kopp te och ta ett bad. Fundera lite till.

En reaktion till “Om emellan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s