Om att göra ingenting på semestern

 

Jag är inte bra på att göra ingenting. Första veckan på semestern ägnar jag ofta åt att bara landa, som alla andra. Det känns helt okej. Sålänge jag kan tänka att det är jättemycket kvar och jag har något roligt inplanerat. Sedan börjar jag snabbt tänka på det jag ska göra, längta till det och sedan drabbas jag av insikten att när det är över då är semestern över. Det är (surprise!) inte ett bra mantra. Nu är jag inne på andra veckan och det är faktiskt skönt att inte göra något särskilt. Och det här ”ingenting” har hittills faktiskt varit ganska mycket, jag har kört två bodypump-pass, vandrat en dag på tavelsjöleden, sprungit ett lopp, käkat på fiskrestaurang, varit ute och svirat, haft sovmorgon, jobbat undan i chokladbutiken, ätit massor med mat när jag vill, rensat kolonilotten, ätit solmogna egenodlade tomater och jordgubbar, lyssnat på sommar i P1, läst en deckare, varit hundvakt, gått på stan, fikat, solat i parken och haft picknick med vänner. Det är ju faktiskt inte ingenting.

Ibland behöver man lite klyschor. Som att i sommar gör jag bara det jag vill göra, och det är ganska lite faktiskt. Så det så.

En reaktion till “Om att göra ingenting på semestern

  • Det låter verkligen inte som ”ingenting” 😉 För att njuta måste man få göra och att fylla dagarna med trevligheter är ju bara bra! På tal om att hitta på grejer, hur gjorde du de där vinylskålarna? Jag har nämligen ett gäng lp-skivor till övers som jag gärna skulle vilja göra om till skålar (så har du en bra form så lånar jag den gärna) samt kanske gjuta ett par rabarberblad? 🙂 KRAM!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s