Om regn och resor

san sebastianEn tillbakablick till sommaren i Spanien för tre år sedan, en helgutflykt till San Sebastian. Otroligt vackert, men lite regnigt. Jag minns framförallt en rolig konsert på stranden, ett häftigt operahus, en fin basker (kategori: pojke, inte mössa) och fantastiskt goda pinxos, deras variant på tapas. Men inte bloggade jag så värst mycket om det tydligen, litegrann här men herrejösses vilken oordning det är i det här bloggarkivet.

Jag tänkte be er om en liten tjänst, såhär medan jag mest cyklar och reser, tipsa gärna om ni har några favoriter eller idéer till bloggen. Allt ifrån om ni vill se mer bilder, vilka inlägg ni gillar bäst, om känner till någon snygg bloggdesign för wordpress, om ni vill läsa mer detaljerat om träning, om ni gillar mjölkfria recept, mer renodlat om resor eller vill ha mer  tävlingar. Precis vad som helst, för  efter semestern brukar det alltid komma ett litet ryck av höststart-feeling och då kan det kännas roligt med lite nya tag.

 

En reaktion till “Om regn och resor

  • Mmmm. Bloggdesign är ju en djungel. Kan man tänka sig att betala en slant finns det ju fler roliga teman måste jag säga, annars är ju det lite knapert. Du kan ju göra en ny rolig header kanske? Det är ju rätt enkelt i photoshop om du har det. Annars kan man ju posta mycket mer bilder? Det blir nog så mycket under sommaren för mig för man har inte riktigt lika mycket kraft att skriva då. Men det är roligt med bilder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s